avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bilet la ordin
Discuție deschisă în Executare silită

Bilet la ordin

Buna ziua,

Un bilet la ordin care a fost respins din urmatorul motiv:
"Poprire sau alte masuri de indisponibilizare instituite pe cont de catre o autoritate a statului"
Poate fi folosit pentru inceperea executarii silite printr-un executar judecatoresc?

Multumesc,
Bogdan
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 12:24, 18 Iulie 2014
inseamna ca ,(virgula) contul platitorului este deja ori executat , ori poprire pusa de ANAF .
sigur ca puteti merge in instanta si in baza hotararii judecatoresti se poate incepe executarea silita. BO este avalizat ?
Da, biletul este avalizat
va puteti indrepta cu actiune impotriva celui care a avalizat biletul . se pot pune in executare bunurile acestuia...bineinteles in fuctie de sentinta .
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita stati laura stati laura Buna ziua, eu sunt administrator la o societate care acum este in insolventa, dar in vremurile bune am emis un bilet la ordin in valoare de 1500 lei pe care ... (vezi toată discuția)
Executare bo dana_tantas dana_tantas buna am si eu o intrebare la care nu prea ii gasesc raspunsul. daca am refuzat un bo care ulterior ajunge la un executor judecatoresc acesta ... (vezi toată discuția)
Executare silita bilet la ordin avalizat de administratorul societatii Florentina Ragalie Florentina Ragalie A incercat cineva sa execute un bilet la ordin avalizat de administratorul societatii? (vezi toată discuția)