avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestare preventiva pentru 29 de zile- cui ma adresez ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestare preventiva pentru 29 de zile- cui ma adresez in acest caz?

As dori sa stiu daca o persoana arestata preventiv pentru 29 de zile , din care au trecut 8 , retinut pentru tentativa de omor , are deja un dosar inscris la Tribunal sau Curtea de Apel , cum pot afla detalii gen :nr dosar , cauza , nume avocat , decat stiind numele celui retinut .
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 12:40, 18 Iulie 2014
Nu cred ca are dosar daca e in faza de urmarire penala... are dosar doar ptr arestare preventiva.. cautati in protalul instantelor de judecata dupa numele inculpatului si aflati nr dosar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor mahmoudcluj mahmoudcluj am primit o citatie de la tribnal de cluj si e scris ca faptuitor in cauza privind 20,174 cp si nu stui despre ce vorba !!!!! (vezi toată discuția)
Complice la tentativa de omor calificat beatrice9 beatrice9 Sotul meu a facut condamnarea de 5 luni ptr ultraj la bunurile moravuri,tulburarea linistii publice din cauza ca a fost cu prietenul lui sa iei lucrurile ... (vezi toată discuția)
Cumnatul meu e la puscarie Fernando Nicolae Fernando Nicolae Este arestat pentru tentativa de omor si pentru talharie.a mai fost cu cineva.aceea persoana fiind recidivista!Ia dat 29de zile de arest.apoi iarasi 29,iar ... (vezi toată discuția)