avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Angajare intr-un spital de stat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Angajare intr-un spital de stat

Salutare.Intrebarea mea este urmatoarea.Sunt medic specialist si am deschis un CMI(cabinet medical individual),obstetrica - ginecologie.Am incheiat si contract cu Casa de asigurari pe acel cabinet.As vrea sa ma angajez si intr-un spital de stat...E vreo problema ca am contractul cu Casa pe cabinetul individual?Pot sa ma angajez si in spital in aceste conditii? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dr_Briceag , utilizator 14:36, 18 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Dubiile mele se invarteau in jurul urmatoarei probleme : Din moment ce ma angajez intr-un spital de stat ar trebui sa imi fac contract cu casa de asigurari pe locul de munca... probabil ca gresesc sau sunt dezinformat... Sau Spitalul de stat are contractul cu casa ca si institutie? Si in acest caz pot sa pastrez contractul cu casa la CMI si in acelasi timp sa fiu si angajat in spital ...?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare sau conventie civila MARIAN76 MARIAN76 cabinetele medicale individuale si asistentele lor fac serviciu de garda in spitale centre de permanenta etc... pe factura catre casa de asigurari se trece ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Doresc sa imi infiintez un CMI-cabinet medical individual . Va rog sa ma lamuriti in privinta taxelor si impozitelor pe care le voi avea de plata la ... (vezi toată discuția)
Cum poate un medic de familie sa faca garzi in spital? ralu78 ralu78 Sunt o tanara doctorita de familie,care sunt pe cabinet medical individual si as vrea sa fac garzi la un spital din orasul meu natal,dar am fost oprita ca nu ... (vezi toată discuția)