avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN pt lucrari de instalare sisteme audio-video
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN pt lucrari de instalare sisteme audio-video

Ce cod CAEN ar fi potrivit pentru lucrari de instalare sisteme audio-video in sali de conferite? M-am gandit la 4321 Lucrari de instalatii electrice.
Aveti alte pareri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:22, 19 Iulie 2014
Codul CAEN 4321 se foloseste pentru activitatea de instalare, modificare sau întretinere a sistemelor fara monitorizare,

Pentru activitatea de instalare, modificare sau întretinere a sistemelor monitorizate se foloseste codul 8020 - activitati de servicii privind sistemele de securizare;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen instalare/montare sisteme audio (fara supraveghere,monitorizare) bucuresti2014 bucuresti2014 Buna ziua, Am deja o societate pe care am preluat-o si as dori, ptr ca am cereri,sa -mi activez si instalarea/montarea unor sisteme audio (fara ... (vezi toată discuția)
Caen-uri: montarea si mentenanta de camenre de supraveghere video NiculaePetru NiculaePetru Buna ziua. M-ar interesa care \"CANU-uri\" #-o ar trebuie sa fie exact intr-o firma noua (din pacate pot pune doar 5 caen-uri fiind o firma SRL-D), avand ca ... (vezi toată discuția)
Cod caen nepotrivit nerromiha nerromiha Buna ziua, Lucrez la o licitatie pentru instalarea sistemelor de securitate (sisteme de detectie efractie, sisteme supraveghere video si sisteme detectie ... (vezi toată discuția)