avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa judiciara de timbru

Buna ziua
Am facut o cerere la instanta in baza art,27 din OUG 137/2000 privind discriminarea de daune materiale si morale, care spune ca cererile sunt scutite de taxa judiciara de timbru.
Acum am primit de la instanta sa depun dovezi de achitare a unor sume fiind taxe de timbru.
va intreb cine are dreptate si cum trebuie procedat.
Va rog foarte mult deoarece sunt presat de timpul impus.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: bughi69 , utilizator 23:28, 18 Iulie 2014
faceti contestatie la respectiva adresa si se va judeca in camera de consiliu
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru - daune morale - cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara. Am pe rol un litigiu pe discriminare Ordonanta 137/2000, in care solicit si daune morale- despagubiri. Intrebarea mea este : trebuie platita taxa ... (vezi toată discuția)
Intrebari taxa judiciara ficgo ficgo Buna ziua, Am participat la un concurs de angajare organizat de o autoritate publica. Din diferite motive am decis sa dau in judecata cerand: - anularea ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru -litigiu de munca- cristina_mihaela cristina_mihaela La data de 13.04.2009 am inaintat la tribunalul dolj o cerere de chemare in judecata impotriva angajatorului prin care am salicitat : anularea deciziei de ... (vezi toată discuția)