Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca un contract de vanzare-cumparare a unui teren intravilan(loc de casa) incheiat la notar public ,in anul 1945, mai poate fi transcris(inregistrat) in CF.
Mentionez ca terenul a fost cumparat, CU CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE INCHEIAT LA NOTAR PUBLIC, de la o persoana care nu era mentionata ca proprietar in CF (nu avea acte), pesoana care cumparase terenul, in anul 1931, fara acte, de la proprietarul care si-a inregistrat terenul in CF,in anul1922,aspect(ca la cumparat fara acte) mentionat in contractul meu de vanzare-cumparare.Astazi niciun notar nu ar incheia un contract prin care sa cumperi un teren de la o persoana care nu este proprietar cu acte in regula.La nivelului anului 1945 s-a putut, din moment ce contractul meu exista.Acum vreau sa vand terenul si casa construita pe el,teren detinut de 69de ani,si nu pot, deoarece procesul este suspendat pentru ca nu pot prezenta instantei certificatul de deces si mostenitorii persoanei care si-a inregistrat proprietatea in CF in anul 1922.
Daca raspunsul este pozitiv sau daca vedeti o alta cale de rezolvare, va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez.
Multumesc mult celui care imi va da un raspuns!
~ final discuție ~