avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cont Facebook dezactivat
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cont Facebook dezactivat

Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au raspuns in urmatorul fel:
Hi,

We’ve determined that you are ineligible to use Facebook. To learn more about Facebook’s polices, please review the Facebook Statement of Rights and Responsibilities:
Unfortunately, for safety and security reasons, we cannot provide additional information as to why your account was disabled. We appreciate your understanding, as this decision is final.

Ma simt oarecum...discriminat si tratat ca un terorist...pentru siguranta si securitate nu poate sa-mi spuna de ce contul meu a fost dezactivat.Cred ca am tot dreptul sa stiu,sa fiu instiintat daca cumva am omis o greseala,o eroare...ceea ce nu prea cred,nu sa ma trezesc din bun senin cu contul dezactivat.Consider ca asa ceva nu este corect,mi-am pierdut toate pozele mele care...sunt pozele mele personale,poze si date care ar putea fi folosite de facebook in alte scopuri(dupa cum am citit recent un articol despre ei) si ca orice utilizator de facebook,are o pasiune,un joc...un joc pe care-l...sau mai bine zis l-am folosit neincetat,zilnic timp de 2 ani,am ajuns la un nivel ridicat si acuma sa pierd totul???oare ma despagubeste facebook-ul pt pozele pierdute,pt prietenii pierduti,pt timpul pierdut pana acuma pe acest site?? as avea ceva de castigat daca-i actionez in judecata?Eu sunt in Austria de 7 ani,fata si sotia sunt in Romania, le am amandoua la prieteni pe facebook,tatal meu la fel,vb zilnic cu ei...acuma am pierdut tot,tatal meu m-a sunat azi disperat...ce s-a intamplat ca nu ma mai poate contacta pe facebook.Va rog daca se poate...sa-mi da-ti un raspuns ca sa stiu ce as putea face pentru ca nu am de gand sa renunt asa usor.
Multumesc anticipat si va doresc numai bine.
Cu stima si respect GionyLinz-Austria.
Cel mai recent răspuns: bog1998 , utilizator 12:51, 28 Aprilie 2021
nu am trimis mesaje pe facebook,am vb telefonic cu ei,sunt in Austria de 7 ani
Aici este marea buba, pentru care, pe data de 18 nu puteam sa imi schimb parola (intre timp imi anuntasem prietenii sa nu mai dea like-uri si share-uri la toate prostiile, sa nu foloseasca anumite aplicatii gen jocuri, sa nu copieze link-uri, etc.....!). La mine a fost explicabil, nu prea le-a convenit de discutiike purtate cu prietenii, or fi crezut ca spamuiesc, dar la dvs cu asta v-ati confruntat cu siguranta:
Permiteti-mi va rog s adau un link in care se explica "fenomenul":

[ link extern ]

Cine stie la ce ati dat share sau like, fara sa vedeti acel "filmulet haios" sau sa cititi acel articol, sau cine stie daca ati crezut acele aplicatii si ati executat exact deturnarea contului dvs. Felicitari pentru ca se da share si like la orice prostie.
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2014
tarkan, utilizator
Puteți lua în calcul și alternative la facebook. Există și alte servicii de mesagerie instantă, de partajat poze etc. doar că pe facebook le aveți pe toate în același loc, cam ăsta ar fi singurul avantaj. În rest cunosc și eu situații de discuții cenzurate și de alte abuzuri de-ale lor.
@GionyLinz, daca ati balacarit firma de care va plangeti e posibil ca vreun reprezentant al acesteia sa va fi reclamat… nu se face asa ceva pe retele de socializare.. adica, se face, dar consecintele le suporta cine o face…

@marusca, trebuie sa reevaluati setarile cu privire la browserul pe care-l folositi – sa nu va ma atentioneze… oricum, nu-i bai ca va anunta, ignorati.

@tarkan, acel virus creaza probleme si daca vreti sa distribuiti atentionarile. FB “recunoaste” URL virus si interzice – daca ati insistat e posibil sa va fi dezactivat. plus ca, daca ati “contactat” acel virus nu v-ar permite sa schimbati parola decat dupa ce reusiti sa va devirusati pc-ul…

@7up
Buna, eu nu am "contactat" acel virus, ci cativa dintre prietenii mei. Am explicat mai inainte cum am procedat, eu am avut cu totul alte mici "neplaceri", dar care au fost remediate rapid. Ulterior am aflat ca s-a considerat ca "spam", deoarece le indicam amicilor prin mesaje, link-urile in care le aparea acel "genial", ca sa poata sa si le stearga )ei nu isi vedeau postarile pe pagina lor, decat prin aceasta metoda). İntamplator, prietenii prietenilor mei, etc... m-au raportat (implicit, prin indicarea postarilor, se ajungea pe ramura "prieteniei" prea departe, la persoane necunoscute mie).
İn privinta acestui domn, este posibil sa isi fi setat ceva aiurea, crezand ca daca seteaza, nu i se mai inchide contul pe 18. Vad ca nu a dat niciun raspuns pana acum ca sa ne dam seama.
Merci 7Up, si sa ai o zi frumoasa! :)

Alte discuții în legătură

Poza distribuita pe facebook bandi_tamas21 bandi_tamas21 Buna ziua. In data de 10.07.2014 am gasit o poza pe facebook in care apare o doamna pe jumatete dezbracata plimbanduse in mijlocul drumului,poza pe care am ... (vezi toată discuția)
Am creat un joc de tip aplicatie care a fost acceptat in google ... tratiousemainapeniumiceat tratiousemainapeniumiceat Am creat un joc de tip aplicatie care a fost acceptat in Google Play acum 4 luni. Am adaugat acelasi joc pe Facebook si am primit 2 email-uri de la ei in ... (vezi toată discuția)
Recuperare cont dezactivat de facebook Ana2016 Ana2016 Pe 4 sept.2019 am postat cateva poze cu haine de pe un site , altul decat cel care mi.a raportat profilul.Pe 24.10.2019 facebook mi-a dezactivat contul pentru ... (vezi toată discuția)