avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adeverinta de vanzare libera a terenului agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta de vanzare libera a terenului agricol

Legea 17/2014 privind vanzarea terenurilor agricole din extravilan, prevede ca daca procedura de afisare a ofertei de vanzare s-a incheiat, nefiind nici un preemtor care sa accepte oferta, primaria elibereaza o adeverinta si o copie certificata, in baza careia terenul se poate vinde liber. Pana aici este, cat de cat, clar. Insa pentru terenurile aflate in interiorul a 30 km fata de granita se solicita un aviz de la "Armata". Cererea de solicitare a avizului este insotita, printre altele si de acea adeverinta " IN ORIGINAL"!!?? Daca acea adeverinta foloseste la notar pentru perfectarea vanzarii, "CATE ADE VERINTE ORIGINALE EMITE PRIMARIA"?? :-/ #-o

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol maryana28 maryana28 Buna ziua! Mama mea are in arenda, iar firma este din bucuresti, cateva hectare de pamant si acum vrea sa vanda un hectar. Va rog sa imi spuneti ce demersuri ... (vezi toată discuția)
Cum se poate face schimb de terenuri după ce au fost emise certificatele de moștenitor, astfel încât și în acte să se producă transferul de proprietate? andrei_70 andrei_70 In urma decesului parintilor se dezbate succesiunea si fiecare copil primeste prin partaj voluntar partea sa din mostenire. Dupa cativa ani cele 2 surori vor ... (vezi toată discuția)
Legea de vanzare-cumparare a terenurilor agricole 17/2014 heavenz heavenz Intrebarea mea se refera la legea 17/2014 , detinem 20HA la asociatie si vroiam sa va intreb legat de aceasta noua lege, noi vom depune oferta la Primarie de ... (vezi toată discuția)