avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

timbru de mediu

Vreau să achiziţionez o maşină (Hyundai Accent), anul fabricaţiei - 2007, înmatriculată întâi în ian. 2008, apoi în decembrie 2011. Proprietarul actual nu ştie de acest timbru de mediu. Întrebarea mea este dacă e posibil ca această taxă de mediu să nu fie plătită până la momentul actual şi dacă aş putea găsi online acest lucru.
Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 14:15, 20 Iulie 2014
Trebuie sa va interesati la fisc daca taxa respectiva (actualmente timbrul de mediu) s-a platit pana acum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa mediu pentru masina inmatriculata in septembrie 2007 ionutiasi ionutiasi Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Vreau sa achizitionez o masina din alt judet care a fost prima data inmatriculata in RO in luna sept. ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu platita de doua ori izabela 67 izabela 67 Am cumparat o masina fabricat in 2002,Euro 4.In anul 2006 a fost inmatriculat in tara. In 2008 s-a vandut si a fost inmatriculata pe numele doamnei de la care ... (vezi toată discuția)