avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aport in natura produs
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aport in natura produs

Buna!
Am incercat o tehnologie pentru un produs nou, fiind persoana fizica fara autorizatie.
In urma incercarilor am obtinut o cantitate relativ mare de produsul respectiv.

Ma intreb daca exista o posibilitate de a include cantitatea obtinuta ca si aport in natura la infiintarea unui SRL.
Mentionez ca produs este "homemade", adica nu am acte de provenienta nici pentru produs, nici pentru materii prime.

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Gismo , utilizator 17:24, 21 Iulie 2014
aportul in natura trebuie sa fie evaluabil , in trecut , in termen de 5 zile de la inregistrarea cererii, registrul comertului desemna unul sau mai multi experti din lista expertilor autorizati. Acestia vor intocmi un raport cuprinzand descrierea si modul de evaluare a fiecarui bun aportat si vor evidentia daca valoarea acestuia corespunde numarului si valorii actiunilor acordate in schimb, insa la ora actuala nu stiu daca registrul Comertului este cel care trimite expertul sa evalueze.
Da, dar... Cand un bun este evaluabil?
Eu am o cantitate de produs facut de mine, folosind materii prime procurate de la persoane fizice. :/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere aport in natura de catre asociat gabiclenciu gabiclenciu in cazul cand asociatul unic vine cu aport in natura-respectiv un obiect de inventar-fac urmatoarea inregistrare: 303 =456 1000 1011 =1012 1000 intrebarea ... (vezi toată discuția)
Aport in natura la capitalul social Elena266 Elena266 Buna ziua, as vrea sa-mi desfiintez PFA-ul si sa infiintez o firma As dori sa stiu daca licenta de taxi pe care o detin poate fi mutata pe firma si daca ramane ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social srl prin aport in natura danidaniela3 danidaniela3 Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: doresc sa fac o majorare de capital social la un SRL.Ma intereseaza care este procedura ... (vezi toată discuția)