avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Masuri contra comerciantilor online de marfuri ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Masuri contra comerciantilor online de marfuri contrafacute

Buna ziua, vad zi de zi in mediul online magazine care comercializeaza in dauna fabricantilor, importatorilor, distribuitorilor, comerciantilor onesti si chiar al cumparatorilor marfa contrafacuta. Din moment ce contrafacerea e ilegala si introdusul in tara de asemenea presupun ca nici nu ar mai trebui sa ajunga sa fie comercializate catre publicul (cat se poate de) larg. Care sunt masurile ce se pot lua contra acestor magazine ?
contrafacerea e ilegala, evident. daca stiti site-uri unde se vinde marfa contrafacuta puteti reclama la protectia consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde online produse autentice importate din sua? Iren Iren De ceva vreme vand prin intermediul unui magazin online ceasuri de firma autentice importate din SUA. Acum cateva zile am primit un email prin care ... (vezi toată discuția)
Cum pot importa/vinde accesorii de telefone originale? darkynok darkynok Doresc sa import din spatiu extracomunitar accesorii pentru telefoane. Cum si prin ce fel imi poate garanta expeditorul ca marfa trimisa este originala si nu ... (vezi toată discuția)
Magazin outlet, drept de comercializare ramosim ramosim Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)