avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen primire citatie dosar revizuire - recurs ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen primire citatie dosar revizuire - recurs I.C.C.J. Bucuresti

Buna ziua ,

Va rog sa ma lamuriti intr-o speta : intrand pe portalul ICCJ Bucuresti am vazut ca figurez pe portalul ICCJ intr-un proces de revizuire-recurs cu termen decembrie 2014 , insa nu am primit niciun fel de citatie .
Nu se citeaza partile intr-un proces de revizuire-recurs la ICCJ ? Nu trebuie facuta nici o intampinare ? Cauza se judeca in lipsa ?
Va rog sa ma lamuriti care e procedura .

Multumesc

Cu stima ,
Stimat forumist,

Până în decembrie mai este timp, la data postării fiind luna iulie. Probabil că veți fi citat până atunci.

Cu stimă.
Va multumesc din suflet pentru amabilitatea raspunsului dvs.
Astept citatia .

Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire - recurs, proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna dimineata si LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui ! Stiu ca nu e un moment prea potrivit insa am un dubiu pe care il supun ... (vezi toată discuția)
Nu am fost citat la iccj intr-un recurs cu statul pascu tavi pascu tavi In data de 04.05.2012, am avut recurs la ICCJ, Sectia Contencios Administrativ, dar nici eu si nici avocatul meu nu am primit citatie pentru a ma apara conform ... (vezi toată discuția)
Termen sesisare cedo donigao donigao Buna ziua, Sesizarea CEDO se face in termen de 6 luni de la pronuntarea deciziei interne definitive sau de la comunicarea acesteia? In cazul meu pronuntarea ... (vezi toată discuția)