Buna dimineata si LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui !
Stiu ca nu e un moment prea potrivit insa am un dubiu pe care il supun atentiei dvs.:
- pe portalul ICCJ Bucuresti am vazut numele meu intr-un proces deschis de o ruda de a mea cu care m-am judecat in diferite cauze atat la Judecatoria orasului in care locuiesc cat si la Tribunal . Peste tot am castigat , in toate cauzele , A atacat decizia inclusiv prin contestatie in anulare fiindu-i respinsa ca inadmisibila .
Cand credeam ca totul s-a sfarsit , pe portalul ICCJ Bucuresti imi vad numele intr-un proces "revizuire -fond " . Am tot asteptat sa fiu citat insa nu s-a intamplat . La data la care trebuia sa se judece m-am uitat pe portal si am vazut ca s-a amanat cauza pana in luna februarie insa nu exista specificat motivul ; poate fi datorat faptului ca nu am fost citat ? Se poate judeca un proces de revizuire -recurs fara ca partea intimata sa nu fie citata , sa nu i se dea la cunostinta motivele de revizuire ? Nu trebuie sa pregatesc o aparare? Instanta asculta in asemenea cazuri doar versiunea reclamantului ? Nu trebuie sa stiu pe ce motive s-a facut cererea de revizuire ?
Cum credeti ca se vor desfasura lucrurile ? Trebuie sa fie citat sau e facultativa citarea in asemenea situatie ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri .
Trebuie sa fiti citat. Insa daca nu ati primit citatia, sfatul meu este sa va duceti la termenul urmator si sa cereti un nou termen pentru a lua la cunostinta despre inscrisurile depuse de partea adversa.