avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire - recurs, proces la ICCJ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire - recurs, proces la ICCJ


Buna dimineata si LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui !

Stiu ca nu e un moment prea potrivit insa am un dubiu pe care il supun atentiei dvs.:
- pe portalul ICCJ Bucuresti am vazut numele meu intr-un proces deschis de o ruda de a mea cu care m-am judecat in diferite cauze atat la Judecatoria orasului in care locuiesc cat si la Tribunal . Peste tot am castigat , in toate cauzele , A atacat decizia inclusiv prin contestatie in anulare fiindu-i respinsa ca inadmisibila .
Cand credeam ca totul s-a sfarsit , pe portalul ICCJ Bucuresti imi vad numele intr-un proces "revizuire -fond " . Am tot asteptat sa fiu citat insa nu s-a intamplat . La data la care trebuia sa se judece m-am uitat pe portal si am vazut ca s-a amanat cauza pana in luna februarie insa nu exista specificat motivul ; poate fi datorat faptului ca nu am fost citat ? Se poate judeca un proces de revizuire -recurs fara ca partea intimata sa nu fie citata , sa nu i se dea la cunostinta motivele de revizuire ? Nu trebuie sa pregatesc o aparare? Instanta asculta in asemenea cazuri doar versiunea reclamantului ? Nu trebuie sa stiu pe ce motive s-a facut cererea de revizuire ?
Cum credeti ca se vor desfasura lucrurile ? Trebuie sa fie citat sau e facultativa citarea in asemenea situatie ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri .

Cu respect
Cel mai recent răspuns: asanacheromel , utilizator 08:34, 8 Decembrie 2014
Trebuie sa fiti citat. Insa daca nu ati primit citatia, sfatul meu este sa va duceti la termenul urmator si sa cereti un nou termen pentru a lua la cunostinta despre inscrisurile depuse de partea adversa.
1. Vă rog să nu mai deschideți alte discuții pe această temă.

2. O să fiți legal citat și o să vi se comunice cererea de revizuire. Calea de atac nu va fi judecată până când nu veți fi și dvs. citat.
Va multumesc pentru amabilitatea raspunsurilor si va rog sa ma scuzati ...
Cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen primire citatie dosar revizuire - recurs i.c.c.j. bucuresti asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o speta : intrand pe portalul ICCJ Bucuresti am vazut ca figurez pe portalul ICCJ intr-un proces de ... (vezi toată discuția)
Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Revizuire -recurs - i..c.c.j bucuresti asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma informati daca in cazul unei cereri de revizuire -recurs adresate I.C.C.J. Bucuresti se pot cere cheltuieli de judecata . Va ... (vezi toată discuția)