avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revizuire -recurs - I..C.C.J Bucuresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

revizuire -recurs - I..C.C.J Bucuresti

Buna ziua ,

Va rog sa ma informati daca in cazul unei cereri de revizuire -recurs adresate I.C.C.J. Bucuresti se pot cere cheltuieli de judecata .
Va multumesc anticipat pentru amabilitatea raspunsului
Se pot cere, bineinteles; pentru a recupera astfel de cheltuieli, va trebui sa depuneti la dosar, in original si chitanta/factura aferenta acestora si, nu in ultimul rand, pentru a le obtine, va trebui ca instanta sa va admita cererea.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Intrebarea a fost, parerea mea , pertinenta intrucat in urma unui alt proces privind stramutarea unui proces de la un Tribunal din tara la ICCJ , s-au cerut cheltuieli de judecata si instanta nu a aprobat - fara cale de atac . Si in cazul stramutarii am platit avocat , s-au cerut cheltuieli insa ICCJ a respins solicitarea
Acum aceasi parte cere revizuirea si normal ca trebuie sa ne aparam si sa punem aparator si am vrut sa avem din nou o parere avizata .
Inca o data va multumesc pentru promptitudinea si amabilitatea raspunsului .
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare radu26 radu26 am avut un apel in civil care s-a judecat la data stabilita de instanta. ulterior am primit o citatie de la inalta curte ce casatie cu o cerere de stramutare ... (vezi toată discuția)
Cerere iccj stramutare - refuz suspendare adrianadamian09 adrianadamian09 Rog un raspuns la urmatoarea speta: Am un proces pe rol in provincie in calitate de reclamant pentru o servitute. Intre timp, prin contract de ... (vezi toată discuția)