avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere ICCJ stramutare - refuz suspendare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere ICCJ stramutare - refuz suspendare

Rog un raspuns la urmatoarea speta:

Am un proces pe rol in provincie in calitate de reclamant pentru o servitute.

Intre timp, prin contract de vanzare-cumparare proprietarul terenului infundat a devenit un magistrat la aceeasi instanta.

Am cerut de ICCJ stramutarea cauzei si suspendarea pana la judecarea stramutarii.

S-a fixat termen de judecare pentru stramutare 17.11.2010. Intre timp s-a judecat si cererea de suspendare care s-a respins.

Am scos un certificat de grefa pentru ca la termenul din 29.03.2010 sa solicit suspendarea pana la judecarea stramutarii.

Ce se va intampla daca instanta, pe buna dreptate, nu va accepta suspendarea judecarii?

Daca la termenul din 17.11.2010 se aproba stramutarea, dar intre timp se termina procesul meu cu servitutea?

Cu multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: adrianadamian09 , utilizator 11:16, 24 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Greseala din partea mea: magistratul este la Curtea de Apel si eu sunt la apel la Tribunal pentru moment.

Pot invoca art. 40 al. 5 C.p.c. pentru admiterea suspendarii si cu ce sanse?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare in camera de consiliu la iccj ..!!!??? ion-alin ion-alin Am facut o cere de stramutare a unui proces si in acelasi timp am solicitat supendarea procesului la instanta respectiva . Am obtinut un certificat prin care ... (vezi toată discuția)
Decizie irevocabila - cerere stramutare proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : -in cazul unei sentinte irevocabile a unui Tribunal din tara , partea nemultumita a cerut ... (vezi toată discuția)
Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)