avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat mostenire cota parte si intabularea pe o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat mostenire cota parte si intabularea pe o persoana

Buna ziua, ma puteti ajuta cu un sfat: tatal meu a murit acum 18 ani si mi-a lasat un testament deoarece eu am avut grija de el, in care imi lasa casa+pamant. Mai am 2 frati, insa la succesiune notarul ne-a spus ca deoarece mama (care a decedat acum 33 ani ) nu a lasat testament, averea se imparte in cote parti la toti 3 fratii.
Asa ca am un certificat de mostenire in care se specifica cate cote parte are fiecare frate.
Problema este ca de atunci de 18 ani incoace eu repar casa, eu platesc taxele si impozitele, pe frati neinteresandu-i nimic.
Acuma as vrea sa intabulez totul, si deoarece titul de proprietate e pe tata, expertul topograf mi-a spus ca intabularea se face pe tata+toti 3 fratii, si apoi sa ma inteleg eu cu fratii sa trecem totul doar pe mine.
Partea rea e ca eu nu am mai vorbit cu ei de 18 ani si din pacate nici nu ne intelegem.
Cum se procedeaza in aceste cazuri?
Exista vreo cale prin care sa minimizez contactul cu ei, adica sa pot intabula doar pe mine? Daca nu s-au interesat atatia ani de casa, pot veni acuma cu pretentii?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Testament, succesiune BRUXELLES BRUXELLES am o intrebare , cine ma poate lamuri??? daca avem o mostenire de la bunica paterna ,si aceasta i -a facut testament unui frate de-al nostru pe toata averea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am rugamintea de a-mi preciza concluzia septei urmatoare. ... Mariana Štillerova Mariana Štillerova Buna ziua, Am rugamintea de a-mi preciza concluzia septei urmatoare. Parinti mei au avut pamant in Sighetu Marmatiei nu sant sigura dar cred ca acum 40 ... (vezi toată discuția)
Casa parinteasca luiza44 luiza44 sunt un pachet de nervi am umblat din notar in notar si fiecare are varianta lui....... va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea problema, tata a ... (vezi toată discuția)