avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme banca !!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme banca !!!

Buna ziua! Am si eu o intrebare si sper sa gasesc raspunsul aici! Am facut o plângere la protectia consumatorilor impotriva la o bancă in legatura cu comisioane le de risc si acordare credit...am primit raspuns ca in perioada 01.01-30.03.2011 nu exista o cerere din partea mea la banca in care sa solicit schimbarea comision u lui,prin urmare s a semnat un "act aditional tacit" prin care is de acord cu aceste comisioane.si acum intrebare a! Pot sa mai dau in judecata banca???am sanse sa castig??? (De fapt is doua intrebari.) Multumesc.

Alte discuții în legătură

Comision de risc banca scristi2011 scristi2011 Buna seara, vin cu rugamintea la dvs sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la contractul meu de credit cu o banca.In contractul meu de credit semnat in 2008 ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau banca in judecata - clauze abuzive Andra24 Andra24 Buna , Ne-am gandit sa dam banca in judecata insa as dori sa stiu daca am sanse de castig . Situatia este urmatoarea - avem un credit ipotecar in CHF ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contratele de credit bancar flocanelu flocanelu Buna ziua. Cu permisiunea dvs. vreau sa pun urmatoarea intrebare: Care din punctele de mai jos sunt considerate sau nu, clauze abuzive trecute in contractele ... (vezi toată discuția)