avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ORD 36/ 2013 ,urmata de dosar de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ORD 36/ 2013 ,urmata de dosar de pensie

Buna ziua !
Am rugamintea sa ma ajutati cu sfaturi juridice in skituatia in care ma aflu. Am varsta de 52 ani , cu vechime de 33 ani in munca, din care 19 ani de grupa I de munca. In prezent ma aflu in preaviz de concediere incepand cu data de 14.07.2014, iar din informatiile resurselor umane m-as incadra la pensie in luna martie 2015. intrebarea mea este urmatoarea :daca , dupa depunerea dosarului de pensionare , pot beneficia in continuare de venitul de completare a Ord 36 (fara somaj)?
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: mihaela-ioana , utilizator 11:29, 21 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire la pensie pentru limita de varsta. guster62 guster62 Sunt nascut pe data de 04.12 1962 si sunt angajat in munca incepand cu data de 19.08.1981.In perioada 24.09.1981-21.03.1983 am satisfacut stagiul militar,iar ... (vezi toată discuția)
Informatii despre pensionare lani lani am varsta de 54 ani, o vechime in munca de 33 ani din care 3 ani si 8 luni in grupa I de munca. va rog sa imi spuneti la ce varsta pot sa ma pensionez. va ... (vezi toată discuția)
Pot iesi la pensie anticipata? Tigaran Constantin Tigaran Constantin Am 56 de ani si o vechime in munca de 36 ani + somajul 1 an fac 37 de ani din care : - in grupa a II-a 19 ani , 3 luni si 7 zile, restul fiind grupa ... (vezi toată discuția)