Buna ziua. Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea problema:
asociatia de proprietari m-a dat in judecata pt.plata cheltuieli restante,inca nu am termen. Am cerut sa-mi arate acte doveditoare ale acestor restante (liste de plata /scara,registre procese verbale de stabilire penalitati,facturi) insa m-au refuzat in mod repetat. Am trimis adresa prin posta,am facut adresa la politie sa le puna in vedere sa aduca actele si in prezenta lor sa fac fotocopii pe loc,presedintele a spus ca le pune la dosarul instantei. Am facut adresa la primarie acum 3 saptam.,am fost si personal sa cer sa urgenteze,nu am rezolvat nimic.
Verbal si in scris am spus ca doresc sa platesc,esalonat,insa conditionat de dovezile de mai sus(liste plata,facturi...) .
Pe listele de plata de la o luna la alta apare diferenta de aprx.1000lei latotal restanta,la ap.nelocuit. Au recalcutat retroactiv penalitatile,
Registrele cu p.v de stabilire penalit, si/sau hot. com.ex. se pot face/''aranja'' in favoarea lor intr-o zi,eu stiu asta,si nu pot dovedi acest lucru. Nimeni din asoc. n-o sa spuna ca eu am dreptate. Pun probele contrafacute la dosar si cistiga procesul!
Am precizat ca doresc sa se rezolve amiabil,degeaba.
Penalitatile sunt mari,si curg.Pina la primul termen nu stiu ce au pus la dosar,nu pot sa-l vad, mi s-a spus ca gref. si judec. sunt in C.O. Nu imi fac iluzii referitor la probele lor,stiu ce ca faca,sunt si invatati.Primaria a spus ca nu verifica corectitudinea calculelor,sa angajez expert.
Ce sanse am cu o ORDONANTA PRESED. sa le pun in vedere sa-mi dea posibilit.sa fac fotocopii dupa acte ? la politie au spus ca mi-au pus la dispozitie actele dar ca am refuzat sa stau de vorba cu ei.
Da, am refuzat sa ascult strigate si am plecat,
Nu imi permit deloc cheltuielile cu un proces. Posibil sa pierd cu ORDONANTA? A astepta nu e deloc in favoarea mea. Multumesc pt. orice sugestie argumentata legal!
Greu...! postarile mele sunt destul de clare,parerea mea! am spus ca: sunt diferente mari de la o luna la alta la penalitati.asta inseamna ca au majorat cel putin procentul- procent care treb. sa fie intr-un proces verbal al asoc. Apoi, acel proces verbal se poate reface,cu precizarea unui procent mai mare-respectiv de 0,2%. Am mai scris ca nu am putut sa vad dosarul ,inca..
Penalitatile nu sunt reale,pt. ca la ultima adun,gen s-a votat 0,1%,nu 0,2%.
Si mie nu mi-e frica de mirsavii pe care le-as fi facut, am o problema cu nedreptatea, nu o admit.
Mi-e frica doar de INSTANTA DIVINA ! atit
Penalitati
loredana34
buna ziua, m-am trezit peste noapte cu penalitati foarte mari la intretinere motivul acestora fiind ca asociatia a fost data in judecata si asa s-au calculat ... (vezi toată discuția)