avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren agricol conform Legii 17/2014
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren agricol conform Legii 17/2014

Am mostenit un teren agricol in judetul Teleorman, in urma decesului mamei mele.Avand in vedere ca nu am posibilitatea sa ma ocup de el, l-am dar in arenda. Arendasul ar fi dorit sa il cumpere dar mi-a oferit o suma infima pentru cele 10 ha comasate.
Am aflet preturile cu care se vand terenurile in zona si am solicitat pretul mediu, Care sunt pasii pentru a-l vinde in conformitate cu Lega 17/2014?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan daewoo1 daewoo1 buna ziua, va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi de specialitate referitor la urmatoarea speta: dupa decesul parintilor mei am mostenit un teren de 8663 mp, ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un teren daca arendasul incearca sa imi puna piedici? zensunnit zensunnit In primul rand, buna ziua. Detin un teren de 5 Ha si este dat in arenda . In ultima vreme m-am tot gandit sa il vand, iar inainte de a semna ultima data ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol AdrianaBal AdrianaBal Doresc sa vand 2 ha teren agricol aflat sub contract in arenda...Arendasul nu este de acord si nu semneaza notificarea si nu vrea sa cumpere terenul la pretul ... (vezi toată discuția)