avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitii de la furnizori cu bonuri de masa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitii de la furnizori cu bonuri de masa

Este legal ca o societate comerciala sa faca achizitii de marfuri alimentare cu bonurile de masa primite de la clienti? Daca aceasta practica este ilegala, stiti ce act normativ interzice acest lucru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 01:13, 14 Mai 2009
Legea 142/1998.Nu este permisa achizitia de marfuri cu tichetele de masa primite de la clienti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa mihaiapostoiu mihaiapostoiu am si eu o mica intrebare. dupa codul muncii sunt obligatorii bonurile de masa si daca da va rog sa-mi spuneti si mie legea si art. care reglementeaza acest ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa Florenta30 Florenta30 Buna ziua, referitor utilizare tichete de masa primite de salariat: va rog sa-mi spuneti daca intr-un supermarket se poate plati cu tichete de masa hrana ... (vezi toată discuția)
Bonurile de masa mariuspirleciu mariuspirleciu La un un moment dat sa scris,ca societatile la care se lucreaza sambata si duminica sunt obligate in afara plati sa dea si bon,bonuri de masa. Se aplica cumva? (vezi toată discuția)