avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proces verbal stationare neregulamentara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proces verbal stationare neregulamentara

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema. Mi s-a ridicat masina pentru parcare neregulamentara si mi-au facut proces verbal. Sunt administratorul firmei. Am achitat cash amenda. Pot inregistra acest proces verbal in contabilitate ? si cum ?
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Amenda parcare neregulamentara perlutza perlutza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. In 10 august 2012 mi-a fost ridicata masina. Am fost sa o ridic, am achitat taxa de ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie G.Oana G.Oana Buna ziua, Am si eu o intrebare: In vara acestui an, am primit o amenda pentru parcare neregulamentara in Timisoara. Cand am fost sa ridicam masina, am ... (vezi toată discuția)
Ridicari abuzive masina - iasi dimitrie.sir dimitrie.sir Este legala ridicarea pentru parcare neregulamentara in municipiul Iasi? Am discutat cu mai multe persoane pana acum si aud pareri un pic contradictorii. In ... (vezi toată discuția)