avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare

buna seara.am o cunostinta care a avut doua condamnari in ani diferiti,sant 13ani de cand nu a mai avut nici o condamnare.intrebarea lui este:poate fi reabilitat de drept sau prin hotarare judecatoreasca?multumiri
Cel mai recent răspuns: covadonga , utilizator 01:05, 23 Mai 2009
depinde ce condamnari a avut
furt calificat art.208-209(prima condamnare) si a doua tot art.208-209 cu litera 37.va multumesc
Reabilitare judecatoreasca categoric daca indeplineste conditiile prevazute de art.137 cu aplicarea art.135,136 C.pe.
si in cazul in care nu se incadreaza in anumite conditii prevazute in art cum ar fi ca nu are cum demonstra ca a lucrat dar fara carte de munca si a fost plecat din tara ptr a muncii ce e de facut?va multumesc
Aduce martori.

Alte discuții în legătură

Reabilitare judiciara simion71 simion71 In Anul 1991 am fost condamnat ptr.208-209 litera g C.P,la pedeapsa privata de libertate 1 an si 10 luni.Pana in acest moment nu am facut reabilitarea ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea bebe121 bebe121 buna ziua,dupa cat timp se poate cere reabilitarea in cazul in care am fost condamnat pe 208 209 cp la pedeapsa de 6 ani la care am ramas definitiv in 2004 si ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar florinvtrifan florinvtrifan ma afecteaza cazierul la sc de soferi? am fost condamnat cu executare in \\"98 la 4 ani ,am fost eliberat conditionat pt buna purtare si nu am nici o ... (vezi toată discuția)