avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna ziua,
Urmeaza sa ma pensionez medical,gradul II sau III- psihiatrie.
Pentru gradul III ,avand in vedere ca se pot lucra 4 ore pe zi,cuantumul pensiei de invaliditate este mai mic fata de gradul II sau este acelasi?
Mentionez ca sunt femeie,nascuta 1959,32 ani vechime,studii superioare.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:24, 21 Iulie 2014
Avand stagiul complet realizat,cuantumul pensiei este acelasi pentru ambele grade de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata nicvaldan nicvaldan SUNT NASCUTA LA 17.07.1959, SI SUNT PENSIONATA MEDICAL DEN SEPTEMBRIE 2002. AM AVUT GRADUL II DE INVALIDITATE, IAR DUPA 4 ANI AM CERUT TRECEREA IN GRADUL III ... (vezi toată discuția)
Pensia de gradul iii si gradul ii balerina balerina As dori sa stiu care este diferenta in bani intre o pensie de gradul 3 si cea de gradul 2. Stiu ca la pensia de gradul 3 ai drept de munca insa persoanei in ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate silvia59 silvia59 ce implicatii asupra calcului pensiei de limita de varsta poate avea trecerea de la pensia de invaliditate gradul II la pensia de invaliditate gradul ... (vezi toată discuția)