avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract energie electrica

Buna ziua tuturor,problema mea este urmatoarea,mi sa reziliat contractul de energie electrica pentru o factura platita prin PayPoint unde sa gresit sucursala beneficiara de catre operator fiind plecat in strainatate nu am aflat marea veste decat cand mi-a venit de plata debransarea si restanta adica factura platita prin PayPoint care era de 20 Ron,unde as putea sa ma adresez pentru o sesizare,plangere ? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: danyroma8 , utilizator 21:35, 22 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult pt raspuns,in cazul asta sunt bun de plata daca vreau sa nu stau pe intuneric cand vin acasa.Numai bine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema furnizor energie electrica, reziliere contract/debransare robert_88_tm robert_88_tm buna! am o problema cu actualul furnizor de energie electrica si anume: la inceputul lunii aprilie am avut 2 facturi restante in valoare de aprox 300ron, pe ... (vezi toată discuția)
Relocare plata factura energie cez dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Este legala practica folosita de CEZ prin care plata efectuata pentru energia electrica platita la zi sa fie descarcata pe ttaxa radiotv, in ... (vezi toată discuția)
Debit electrica! 4000 ron debit, pe care nu l-am consumt eu, cum pot demosntra! danyab danyab Buna seara, Am o problema mai speciala legata de un contract cu electrica, pentru o locuinta de servici din cadrul MAI! In anul 2006 am parasit locuinta de ... (vezi toată discuția)