avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare

buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui supermarket(in jurul orei 1:00 AM) am fost victime, politia s-a autosesizat, carnetul in acel moment i-mi era suspendat, mi s-a anulat in prealabil, dar nu am mai primit absolut nici un raspuns, ce as putea face in aceasta privinta ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:02, 22 Iulie 2014
Buna ziua,
Daca sunteti grabit sa aflati ce se intampla cu acel dosar formulati o cerere la Politia rutiera care a inceput CP si aflati raspunsul.
De obicei Cercetarea penala dureaza fffff mult.
Ar fi bine sa consultati un avocat in prealabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocarea roților autoturismelor în parcarea kaufland Laurwentiu Laurwentiu Buna seara!Este legala blocarea rotilor autoturismelor in parcarea Kaufland si perceperea unei taxe pentru deblocare?La intrare in parcare exista niste panouri ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in care vinovatul este victima soare_gabriel soare_gabriel Salutare! In primul rand ma bucur mult ca exista o comunitate atat de utila pentru aceste nedorite probleme. Am nevoie de o lamurire in legatura cu mica mea ... (vezi toată discuția)
Buna Kadrian123 Kadrian123 Am avut primul meu accident rutier și nu am la cine sa apelez doar la acest site îmi puteți spune și mie cum sa scriu Declarația mea corect deoarece nu mi ... (vezi toată discuția)