ce sanse sunt pt majorare pensie alimentara .am 2 copii si s-a stabilit pensie 24 % pt amandoi.Fostul sot plateste rate la banca si insttanta a considerat sa stabileasca 24% pt doi copii.Daca venitul fostului a crescut ,la mine au aparut cheltuieli noi,copiii au crescut,am sanse sa obtin mai mult?
(1) Dacă se iveşte o schimbare în ceea ce priveşte mijloacele celui care prestează întreţinerea şi nevoia celui care o primeşte, instanţa de tutelă, potrivit împrejurărilor, poate mări sau micşora pensia de întreţinere sau poate hotărî încetarea plăţii ei.
(2) Pensia de întreţinere stabilită într-o sumă fixă se indexează de drept, trimestrial, în funcţie de rata inflaţiei
Puteti solicita marirea pensiei de intretinere pentru cei doi minori, bazata pe majorarea veniturilor tatalui.
Dvs doriti marirea procentului , iar asta ar insemna pt a castiga ca tatalui sa i se fi schimbat ceva in situatia materiala, sa fi terminate ratele alea de platit de ex.
Pensia alimentara
Magda_33
buna seara.sunt divortata de 4 ani.. am o fetita de 12 ani care prin hotarare judecatoreasca fetita este la mine iar tatal este obligat sa plateasca lunar 150 ... (vezi toată discuția)