Bună seara. Am achiziționat de curând o pereche de ochelari de la un cabinet oftalmologic. Pt a mi se face decontul de către firmă mi s-a cerut factură fiscala pe numele meu. Doamna doctor a urlat ca ea are formular doar pt firme si ca daca vreau factură fiscala să-i duc datele firmei. Cei de la firma ai spus ca nu trebuie pe numele firmei factura.
Întrebarea mea este: ca persoană fizică nu am dreptul la o factura fiscala? Cine are dreptate și cum sa procedez?
Mulțumesc.
Daca aveti nevoie de factura fiscala, cabinetul sau (orice alt magazin de unde cumparati ceva) si solicitati factura fiscala este obligat sa va elibereze acest document adica factura insotita de bonul fiscal eliberat de casa de marcat electronica fiscala.
In cazul în care refuză ce pot face pt a-mi da factura fiscala? Pt cei de la firma nu vor sa îmi dea datele insistând că factura fiscală trebuie emisă pe persoana fizică. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Factura fiscala
mimzy
buna ziua o intrebare in data de 31.05 am cumparat ceva in valoare de 3000 lei care ar trebui decontata si am aflat ca ne trebuie si factura fiscala ca sa o ... (vezi toată discuția)