Am permisul suspendat fiindka politia romana era la ciugulit si nu stia de ce sa ma ia sonduceam o duba ford tranzit si o remorca mentionez k am categoriile BC de aproape 7 luni din 28 decembrie 2013 pana pe 6 mai 2014 dosaru a stat la politie apoi pe 7 mai a fost dus la procuratura am fost de multe ori pana am dat de procurorul care se ocupa de caz fiid suspect intr-un dosar penal de categorie necorespunzatoare cerandu-mi catedoria B+E. am depus o cerere la procurorul care se ocupa de caz si mi-a dat un nr de inregistrare mi-a spus k in 30 de zile lucratoare primesc acasa sanctiunea si apoi k ce primesc ma duc s imi ridic permisul de conducere. acele 30 de zile lucratoare au trecut vreau sa stiu cat timp mai dureaza pana primesc raspunsul Va Multumesc!!
conduceam o duba marca ford tranzit model vechi de 1.6ookg goala si politaiu mi-a luat masa maxima a masini adica 2.600kg si aveam remorcat o masina de pavat marca brinkman care are 1800kg intreg ansamblu 3400kg si el daca mi-a luat masa maxima am depasit greutatea admisa am mai vorbit si k alti politai s mi-a spus k nu a procedat coresc acum au trecut aproape 7 luni si de 2 luni am depus cererea la prcuratura pt solutionarea cazului si mi-a dat nr de inregistare k in maxim 30 de zile lucratoare primesc solutionarea acasa s imi ridic permisul dar au trezut aceaste zile cat sa mai astept ce as putea face va rog s imi spuneti Va multumesc!!
da m-am inscris am fost s am vb pe data de 5 iunie chiar k procurorul care se ocupa de cazul meu atunci am depus cerea de solutionarea cazuluimi-a dat un nr de inregistare k spampila s mi-a zis k in 30 de zile lucratoare primesc solutionarea acasa acestea 30 de zile au trecut s m-am dus iar in audienta tot la cest procuror s mi-a zis k cazul meu este finalizat s sa astept acasa solutionarea cat mai trebuie sa astept ce sa fac mai trebuie sa ma duc iar s vb k domnul procuror ?
Ar fi bine de vb din nou cu procurorul de caz si de intrebat daca a trimis solutia. Este posibil sa nu o fi primit de la posta sau sa nu o fi trimis grefiera la adresa corecta. Poti solicita pe loc o copie dupa solutie.
Permis de conducere
Fabi99
Buna ziua! in 28.10.2018 am facut un accident rutier la care nu m-am asigurat la schimbarea directiei de mers ma rog nu conteaza asta... mi-a facut dosar penal ... (vezi toată discuția)