avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Buna ziua! in 28.10.2018 am facut un accident rutier la care nu m-am asigurat la schimbarea directiei de mers ma rog nu conteaza asta... mi-a facut dosar penal si pana la solutionarea dosarului mi-am prelungit dovada odata la 30 de zile. Dosarul s-a solutionat in 15.4.2019 si de atunci tot astept solutia acasa nu mi-a venit am fost si la parchet am facut cerere sa se comunice din nou solutia tot nu a venit... imi puteti spune ce pot sa fac? din 15.04 pana in prezenet nu pot sa conduc pana nu primesc solutia cu care sa imi ridic permisul... ce pot sa fac ca sa fac rost de ea?
Cel mai recent răspuns: Fabi99 , utilizator 20:06, 2 Iunie 2019
Depuneti o cerere de urgentare a solutionarii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iunie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Multumesc frumos! Sau credeți ca pot sa fac cerere de audiență la procurorul de caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar penal mariandoru mariandoru Am avut un accident usor,urmat de un telefon la linia de urgenta 112,in urma acestui telefon mi sa suspendat permisul de conducere,dupa care am facut audiente ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - intrebare UnCetatean2 UnCetatean2 In iulie 2015 am avut in accident - doar masina + moto avariat. Pana luna aceasta s-a mers pe baza dovezii - acum NU s-a mai prelungit pentru ca s-a ... (vezi toată discuția)
Ptr recuperarea permisului de conducere cheffovidiu cheffovidiu Buna ziua, Ma numesc Ovidiu, am si eu o problema si sper sa ma ajuta-ti. In data de 28.10.2009 am avut accident rutier,eu fiind soferul, pentru motivul ... (vezi toată discuția)