avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit moped
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit moped

Buna ziua! Sunt nou pe forum,probabil s-a mai discutat pe tema aceasta insa as dori un raspuns la urmatorul caz: am cumparat un moped cu pedale,First Bike Cityflex care are carte de identitate si factura cumparatorului in original din 2006.Am vrut sa inscriu mopedul pe primarie insa m-am lovit de finantele locale pentru plata impozitului de catre fostul proprietar.Daca mopedul nu a fost inregistrat de la cumparare (din 2006) pana acum ,iar legea cu declararea acestuia la finante a intrat in vigoare doar din 2012,ce posibilitati ar fi de a rezolva acest caz? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat un tractor in primavara anului trecut, ... Alin Fieraru Alin Fieraru Buna ziua, Am cumparat un tractor in primavara anului trecut, iar tractorul nu are nici un fel de acte. Acum a intrat in vigoare o lege prin care toate ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate! djpadrecito djpadrecito Buna ziua ! Ma numesc Stefan Niculina, si am si eu o mare nelamurire!!! Sunt in partaj cu fostul sot, impartim apartamentul si alte bunuri comune! Mie mi ... (vezi toată discuția)
închiriere garsonierã Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Vă rog să-mi răspundeţi ce acte trebuie să întocmesc dacă vreau să ofer spre închiriere o garsonieră.Eu mai păstrez o cheie în acest caz?.Vă ... (vezi toată discuția)