avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am cumparat un tractor in primavara anului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am cumparat un tractor in primavara anului trecut, ...

Buna ziua,

Am cumparat un tractor in primavara anului trecut, iar tractorul nu are nici un fel de acte. Acum a intrat in vigoare o lege prin care toate tractoarele trebuiesc inscrise in circulatie. Cum pot inscrie acest tractor daca nu am acte, se poate cu declaratie pe proprie raspundere la notar din partea mea sau a fostului proprietar? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2023
Alin Fieraru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vasile zim , utilizator 14:49, 1 Mai 2024
De la cine ati achizitionat tractorul,persoana fizica,juridica?

ynocentta a scris:

De
Persoană fizică!
Bună ziua!
Am cumpărat un tractor nou macao, nu are carte de identitate, cum as putea sa-l înscriu?

ynocentta a scris:

De la cine ati achizitionat tractorul,persoana fizica,juridica?

Am cumpărat tractorul de la o firma din Maramureș-Firiza
Ma interesează dacă se poate face ceva?
Ultima modificare: Joi, 27 Iulie 2023
NutyC, utilizator
L-ati achizitionat pe baza de contract , vi s-a dat factura cand ati platit banii ?

Alte discuții în legătură

Inscriere tractor fara acte roburtr roburtr Buna ziua, Am cumparat un tractor in primavara anului trecut, iar tractorul nu are nici un fel de acte. Acum de la 01 ianuarie a intrat in vigoare o lege ... (vezi toată discuția)
Cumparare tractor fara acte ? tot_yo tot_yo Buna ziua, Doresc sa imi cumpar un tractor, de la o persoana fizica. Tractorul e bun, imi place, insa respectivul spune ca nu are acte la ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la persoana fizica catre juridica biti biti Buna ziua , Sunt SC care doresc sa cumpar un autoturism de la o persoana fizica . Care sunt actele necesare pt efectuarea tranzactiei ? E obligatorie ... (vezi toată discuția)