avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare tractor fara acte ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare tractor fara acte ?

Buna ziua,

Doresc sa imi cumpar un tractor, de la o persoana fizica. Tractorul e bun, imi place, insa respectivul spune ca nu are acte la el, absolut nimic. Tractorul nu e inmatriculat, nici macar inregistrat la primarie.
Nelamurirea mea este urmatoarea : Daca cumpar tractorul, printr-un contract de vanzare-cumparare, in care vanzatorul mentioneaza ca acesta nu este furat, declarand pe proprie raspundere, sub sanctiunea raspunderii penale, este ok treaba ?
Pentru ca mai apoi eu vreau sa-l inregistrez la primarie, sa fie in evidenta undeva, pentru a plati impozitul.
Cum m-a sfatuiti ? :D
Cel mai recent răspuns: Istrate Constantin , utilizator 21:13, 10 Februarie 2018
...eu nu va sfatuiesc sa faceti asta!
Am un tractor fara acte si nu stiu cum sa fac sa-l inscriu la primarie
ma puteti ajuta . Va rog
Am un tractor fara acte si nu stiu cum sa fac sa-l inscriu la primarie
ma puteti ajuta . Va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura vmire vmire vecinul meu a achizitionat o remorca auto,spatiul in care lucrez este al dansul in chirie si mereu vine sa ii scot ceva la imprimanta,intr-o zi mi-a adus sa ii ... (vezi toată discuția)
Numere furate ovidiu_6751 ovidiu_6751 Buna seara ieri seara mi s-au furat numere de pe masina...cum as putea sa le recuperez? o sa am probleme pt ca masina nu este pe numele meu si am doar un ... (vezi toată discuția)
Am cumparat scuter furat! jamesss jamesss Buna ziua, am gasit pe net un scuter cu pret destul de bun, am sunat proprietarul si ne-am inteles ca vin sa vad scuterul, actele si sa facem contract de ... (vezi toată discuția)