avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare viza de sedere in Romania - unde se va ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare viza de sedere in Romania - unde se va ține procesul?

Buna dimineata,
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: in 2012 am divortat de fostul sot (turc).Acesta avea viza de sedere valabila 5 ani, care a expirat in momentul divortului.Facand apel, a avut timp sa i se prenlungeasca viza, obtinand-o pe aceea permanenta (de 10 ani). Acum suntem in proces de partaj si vreau sa stiu daca, mergand la O.R.I., cerand anularea vizei fostului sot, ma va impiedica cu ceva pe parcursul procesului.In sensul ca va fi oare nevoie sa trimit actele in Turcia? sau e de ajuns ca a fost deja inscris in dosar domiciliul lui din Romania si procesul se va tine aici, chiar si cu el plecat din tara?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

In cazul unui divort melek melek buna ziua!sunt casatorita cu un cetatean turc din 1997 casatoria avand loc in turcia iar la un an am obtinut si cetatenia turca.din aceasta casatorie au ... (vezi toată discuția)
Partaj...international Margareta78D Margareta78D Buna seara, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: Acum 2 ani am divortat si sunt la inceputul unui proces de partaj cu fostul sot - acesta ... (vezi toată discuția)
Divort dupa casatorie de convenienta kroftl84 kroftl84 Buna ziua! Numele meu este Calban Alina. Ce sfaturi imi puteti da in urmatoarea problema? Eu m-am casatorit in decembrie 2012 cu un cetatean turc. Am incercat ... (vezi toată discuția)