avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Viramente conventie civila
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Viramente conventie civila

Va rog sa imi spuneti, care sunt retinerile datorate de angajat in cazul unor conventii civile, incheiate cu persoane care au contract de munca la alt angajator, sau sunt pensionari, si daca unitatea care incheie conventia civila, vireaza si contributii ale unitatii , pe langa cele retinute peroanei.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:24, 9 August 2014
Va rog sa cititi raspunsul postat de cineva pe forum la o intrebare pe aceeasi tema, la adresawww.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila- contributii pumukli pumukli In cazul incheierii unui contract civil, care sunt si in ce procent obligatiile de plata pentru societate si pentru persoana cu care se incheie conventia ... (vezi toată discuția)
Conventie civila de prestari servicii ninel_d ninel_d Buna ziua am incheiat si eu o conventie civila de prestari servicii cu o ASOCIATIE din alta localitate.In conventie apare stipulat; prestează 20 ore pe ... (vezi toată discuția)
Impozite conventie civila RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Vreau sa fac un contr.conventie civila de prestari servicii pt. o luna. Omul nu este angajat nicaieri si nici pensionar. 2 ore pe zi la salarul minim pe ... (vezi toată discuția)