avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozite conventie civila
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozite conventie civila

Vreau sa fac un contr.conventie civila de prestari servicii pt. o luna. Omul nu este angajat nicaieri si nici pensionar. 2 ore pe zi la salarul minim pe economie. Ce retineri are persoana si firma. Va multumesc anticipat pt. intelegere.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:20, 9 August 2014
Va rog sa cititi raspunsul postat de cineva la o intrebare tot pe aceeasi tema la adresa www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viramente conventie civila CORNELIA.G CORNELIA.G Va rog sa imi spuneti, care sunt retinerile datorate de angajat in cazul unor conventii civile, incheiate cu persoane care au contract de munca la alt ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitate de pensioanare? dumitruzaharia dumitruzaharia Buna ziua. Sora mea nascuta la data de 02.05.1953 (64 ani) a fost incadrata astfel: * 5 ani si 5 luni cu 8 ore pe zi, * 9 ani si 8 luni cu 4 ore pe zi( ... (vezi toată discuția)
Videochat-salarizare RUBYS RUBYS Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Vreau sa imi deschid un studio videochat si as vrea sa stiu cum e legal sa platesc modelele. De mentionat ca ... (vezi toată discuția)