Am urmatoarea situatie:
-am prima pagina din declaratia 020 cu datele persoanei inregistrate , activitatea desfasurata, (tranzactii imobiliare)
-certificatul de inregistrare in scopuri de TVA
-iar de pe site-ul ANAF , am vazut ca nu este vorba de alte impozite , doar de TVA.
Va rog frumos sa imi spuneti si mie in aceasta situatie care sunt obligatiile declarative si daca este vorba de contabilitate in partida simpla sau partida dubla .
Poate fi vorba de impozit 5% ?
Multumesc!
Cum devin pfa ?
iusanlia
as dori sa stiu ce anume trebuie sa fac ca sa ma inregistrez ca PFA . voi lucra ca agent imobiliar si patronul firmei asa lucreaza cu angajatii . nu primesc ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.