avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum devin PFA ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum devin PFA ?

as dori sa stiu ce anume trebuie sa fac ca sa ma inregistrez ca PFA . voi lucra ca agent imobiliar si patronul firmei asa lucreaza cu angajatii . nu primesc salariu ci doar comision din vanzari . doresc sa stiu ce trebuie sa fac , unde ma duc sa ma inregistrez . ce fel de contabilitate tin ? in partida simpla ? pentru comisionul primit trebuie sa am factura ? cu tva ? fara tva ? ca nimeni de la firma ( adica din agenti ) nu doreste sa ma ajute cu explicatii . ce cheltuieli am voie sa fac ( cu ex concret va rog daca se poate ) . ce taxe si contributii platesc la stat ? aceasta perioada se considera vechime ? se ia in calcul la pensie ? va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:16, 21 Decembrie 2013
Informatii utile privind ghid infiintare PFA gasiti aici
www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/for...

Documetele necesare le puteti gasi pe site-ul ONRC :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demers pentru a ma autoriza ca persoanã fizicã ekaterina ekaterina Buna ziua, Lucrez la o firmă în departamentul de resurse umane. Ce trebuie să fac pentru a mă autoriza ca persoană fizică în domeniul - resurse ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii trebuiesc depuse seli seli Am urmatoarea situatie: -am prima pagina din declaratia 020 cu datele persoanei inregistrate , activitatea desfasurata, (tranzactii ... (vezi toată discuția)
P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)