avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Demers pentru a ma autoriza ca persoanã fizicã
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Demers pentru a ma autoriza ca persoanã fizicã

Buna ziua,
Lucrez la o firmă în departamentul de resurse umane. Ce trebuie să fac pentru a mă autoriza ca persoană fizică în domeniul - resurse umane.

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 26 Iulie 2014
Informatii utile privind ghid infiintare PFA gasiti aici
www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/for...

Documetele necesare șe puteti gasi pe site-ul ONRC :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum devin pfa ? iusanlia iusanlia as dori sa stiu ce anume trebuie sa fac ca sa ma inregistrez ca PFA . voi lucra ca agent imobiliar si patronul firmei asa lucreaza cu angajatii . nu primesc ... (vezi toată discuția)
Examen itm pentru obtinerea stampilei. se mai sustine acest examen? gaby2012 gaby2012 Buna ziua, am facut un curs de inspector de resurse umane in 2007, insa nu am dat examen la itm pt obtinerea stampilei. Stie cineva daca se mai da acest ... (vezi toată discuția)
Documente infiintare pfa manolescu matei manolescu matei am absolvit de curind cursurile scolii de arte si am obtinut diploma ,atestat specialitatea orga cu durata de 3 ani . 29 oct 2012 . am achizitionat ceva scule ... (vezi toată discuția)