avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Examen ITM pentru obtinerea stampilei. Se mai sustine ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Examen ITM pentru obtinerea stampilei. Se mai sustine acest examen?

Buna ziua, am facut un curs de inspector de resurse umane in 2007, insa nu am dat examen la itm pt obtinerea stampilei. Stie cineva daca se mai da acest examen si unde as putea gasi informatii despre acesta. pe site nu apar informatii referitoare la examen.:(
Cel mai recent răspuns: gaby2012 , utilizator 09:52, 12 Aprilie 2012
Nu se mai da un astfel de examen .. stampila o puteti obtine in baza diplomei de calificare .

De la 01.01.2011 nu se mai opereaza in carnetele de munca ....
va multumesc pentru ajutor. daca nu cer prea mult, stiti cumva si de unde se poate obtine stampila ? va multumesc anticipat.
De la orice societate autorizata in confectionarea stampilelor ... daca doriti sa luati stampila ca PFA atunci mai intai trebuie sa va inregistrati la registrul Comertului ...
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanelor fizice autorizate le gasiti aici:
[ link extern ]

Ghid de infiintare a unui PFA
www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc pentru raspuns ! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducãtor deþinãtor al certificatului emis de ministerul culturii Luppi Luppi Buna ziua. Sunt un traducator care a luat examenul de la Ministerul Culturii in domeniile medicina si literatura. Nu doresc sa fiu inregistrat de Ministerul ... (vezi toată discuția)
P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)
Demers pentru a ma autoriza ca persoanã fizicã ekaterina ekaterina Buna ziua, Lucrez la o firmă în departamentul de resurse umane. Ce trebuie să fac pentru a mă autoriza ca persoană fizică în domeniul - resurse ... (vezi toată discuția)