avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CATI ANI SE DA MATERNITATE 85%
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CATI ANI SE DA MATERNITATE 85%

CATI ANI SE DA MATERNITATE 85% SI IN CAZ DE RESTRUCTURARI POTI FII DAT AFARA DIN SERVICII.?:O
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:13, 24 Iulie 2014
concediu de maternitate este de 126 zile
1. Daca sunteti gravida si ati anuntat pe angajator desprea aceasta in scris (si ati atasat si o adeverinta de la medicul de familie) nu va poate concedia pe perioada cat sunteti gravida, cat sunteti in concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) si cat veti fi in concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 2 ani.

2. Puteti fi concediata numai daca angajatorul se afla in reorganizare judiciara sau faliment, in baza unei hotarari judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil moni89 moni89 Buna ziua, sunt insarcinata in 13 saptamani. Urmeaza sa imi anunt angajatorul despre sarcina, va rog frumos sa imi spuneti ce trebuie sa fac dupa aceea ... (vezi toată discuția)
Drepturile gravidei clau_dia clau_dia buna ziua,as dori sa stiu in cazul in care lucrez de 7-8 luni la o firma si sunt insarcinata in momentul de fata in 25 sapt cum pot face ca sa-mi pastrez locul ... (vezi toată discuția)