avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Durata contractului de comodat la PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Durata contractului de comodat la PFA

Buna ziua ! As dori sa va intreb ,pe ce perioada ce incheie contractul intre Comodanti si Comodatari pentru deschiderea PFA ? Va multumesc !!
pe ce termen doriti dvs... poate fi si pe 10 ani... poate fi si pe un an
Buna ziua,
Se poate incheia pe orice perioada dar aceasta trebuie sa fie determinata.
Va sfatuiesc sa-l incheiati pentru o perioada care sa acopere, cat de cat, perioada cat va functiona PFA-ul dar nu mai mult de 10 ani.
Daca mai este cazul il reinoiti.
In caz ca vreau sa inchid PFA-ul este nevoie ce o instiintare in termen de 30 zile adresata comodantilor ,adica parintilor mei ? (eu fiind comodatul) .Pentru reinnoire trebuie sa cer din nou acordul vecinilor ? Se percepe taxa pentru inchiderea PFA ?
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2014
Alexx_00, utilizator
Pentru prelungirea efectelor acestuia se va incheia un act aditional in care se va mentiona: "Prelungirea efectelor prezentului contract pana la data de...". Daca ati obtinut si depus la ORC Acordul Asociatiei de Locatari si al vecinilor la declararea sediul social nu mai este necesar sa faceti acelasi lucru si la prelungire.
Pentru inchiderea PFA-ului ce documente trebuiesc,se percepe vreo taxa ,sau este gratuit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat Roxie Roxie Buna seara. Intentionez sa imi iau autorizatie PFA pentru a putea lucra ca traducator. Unul din actele necesare la dosar este cel care sa dovedeasca dreptul ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ana-maria voicu ana-maria voicu buna seara!as dori si eu sa stiu daca in cazul unui contract de comodat in cazul unui imobil,comodatarul trebuie sa plateasca impozit??va multumesc (vezi toată discuția)
Comodat durata 1 an, cu cu optiunea comodatarului de a prelungi ulterior contractul in termene egale alexberi alexberi Pentru un contract de comodat de apartament pe PFA, este ok exprimarea \"[b]cu optiunea comodatarului de a prelungi ulterior contractul in termene ... (vezi toată discuția)