avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda administrativa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda administrativa

Spuneti-mi, va rog mult in cat timp se plateste o amenda administrativa? A fost urmarit penal pentru infract. din codul rutier si a fost incetata urmarirea penala cu amenda adiministrativa de 3 mil. In cat timp se poate plati? Va rog sa imi raspundeti si mie! Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: das_Reich , utilizator 13:45, 16 Iulie 2005
Salut!
Iti pot da un sfat ,uitate in codul rutier s-au chestionare pentru scoala de soferi si acolo gasesti tot ce te intereseaza
Mult suces
Amenda se achita in termen de 15 zile de la data incheierii procesului verbal de contraventie sau de la data comunicarii lui.Daca esti in termen de cel mult 48 de ore de la data incheierii sau comunicarii procesului verbal ai posibilitatea sa achiti jumatate din suma prevazuta.
bah, amenda e titlu executor.
stai acasa, ca vin ei.
daca nu, po sa platesti dupa un an, 2. dupa care se prescrie. daca nu te cauta nimeni intre timp ...
am colectie, am toate amenzile din lume pe oug 195 ... stiu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amnezii rutiere in 48 de ore kid_vova kid_vova Am fost oprit de Politia Rutiera pentru nerespectarea culorii semaforului si neacordarea prioritatii la trecerea de pietoni, mi-a fost retinut permisul pentru ... (vezi toată discuția)
Executarea sanctiunii contraventionale a amenzii Imparatul Imparatul Daca nu am semnat PV de contraventie il primesc acasa, acesta fiindu-mi comunicat. Dupa ce mi-l comunica il contest la judecata. Daca pierd procesul verbal, ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie peujen peujen Buna ziua, Astazi am luat o amenda de circulatie 10 puncte amenda adica 1250 ron si 6 puncte penalizare.La rubrica de plata in 48 de ore politistul a trecut ... (vezi toată discuția)