Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.O fosta chiriasa,a fost data afara din apartament ,atunci cand acesta a fost vândut.Fiindca nu avea unde sa isi pună lucrurile , le—a depozitat in saci si cutii , in uscator.Asta s—a intamplat,anul trecut,oct. sau nov. Nu i—am scos lucrurile afara,am zis sa treaca iarna.A trecut iarna,primavara si acus vara si femeia nu si—a mai luat lucrurile .Am intrebat administratorul ce sa facem . Acesta mi—a spus sa aruncam lucrurile la gunoi.Femeia nu a lasat nici un nume , nici un telefon,ca sa poata fi contactata,dar se pare ca într—o cutie are niste acte ale unei firme,la care a lucrat,cred. De la asociatie mi s—a recomandat sa aruncam la gunoi.Cum e mai bine sa procedam?Multumesc anticipat pentru sfaturi .
Daca ati constatat existenta de documente,este de preferat sa desfasurati demersuri,inclusiv la firma careia apartin documentele in vederea predarii acestora
Prin contactarea firmei poate aveti posibilitatea sa luati legatura si cu ex chiriasa careia sa i se comunice necesitatea eliberarii uscatorului