avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Garantie cu bilet la ordin
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Garantie cu bilet la ordin

Buna ziua, vreau s afac un contrat cu cei de la paypoint, mi-au cerut un bilet la ordin pt garantie, dar eu nu am nici un ban in cont! Cand i-am spus agentului mi-a raspuns ca este doar asa de anexa! Va rog sa imi spuneti daca e bine cu biletul la ordin!
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 14:18, 28 Iulie 2014
Este o forma de garantare care se practica. Aveti grija sa stipulati in contract ca biletul la ordin este predat ca si garantie. Este important daca va cer sau nu sa avalizati biletul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita asociat firma mimi2013 mimi2013 Buna! Poate maputeti ajuta cu un raspuns sau un sfat: In 2008 am avut o firma (SRL) pe care asociati erau mama si soacra mea. Am contractat atunci un credit ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat WEO WEO Rog sa imi spuna cineva ce inseamna bilet la ordin avalizat - in sensul ca garanteaza cu afacerea. In caz de neplata raspunde cu toate activele firmei? In caz ... (vezi toată discuția)
Litigiu - paypoint services c_george85 c_george85 Buna ziua! La jumatatea anului 2014 am deschis un mic magazin si am avut ideea \"geniala\" de a instala si un terminal Paypoint in locatie pentru a creste ... (vezi toată discuția)