avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Defaimare pe facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Defaimare pe facebook

am preluat o poza de la cineva si am etichetat canibal acum vrea sa ma dea in judecata ce mi se poate intampla ? poate cere daune morale?
Cel mai recent răspuns: Daniel255 , utilizator 21:11, 24 Noiembrie 2014
subiectul acesta a fost si ieri....dar postat de "canibal" , care vrea sa ceara daune morale !
din cauza celor ca dumneavoastra o sa se intrezica Facebook-ul ca in Egipt (ca acolo cu ajutorul Facebook-ului a inceput razboiul civil) , si atunci sa vedeti procese si cereri de daune morale ce or sa pice pe capul dumneavoastra .

:)
deci sa inteleg ca va putea cere daune morale .
posibil....cel mai usor va puteti strege contul si asa dispare orice urma .
a facut poze , print screen la pagina
nasol ....

Alte discuții în legătură

Hartuire, defaimare pe facebook kiko33 kiko33 eu sunt in proces cu o vecina de granatuirea propietatilor. In urma cu 2 zile si a postat o poza cu mine in care am fost etichetat \\" canibalul din odobesti ... (vezi toată discuția)
Denigrarea imaginii public online Kapy Kapy Buna seara, As dori sa stiu cum se pedespeste denigrarea imaginii public online (pe facebook mai exact) si ce sanse sunt in a obtine careva daune? (vezi toată discuția)
Incalcare drept la confidentialitate alina.livia alina.livia au fost postate pe fb, fara acordul meu, poze cu mine inaite/dupa o interventie . ce pot face? in formularele completate la o clinica de fite din Timisoara am ... (vezi toată discuția)