avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administratorul srl-ului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administratorul srl-ului

Buna ziua,
Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Poti fi administrator al unei societati comerciale daca nu ai studii superioare?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Evelina Minulescu , Avocat 10:03, 15 Mai 2009
Bineinteles ca poti!
am inteles ca legea 31 are ceva modificari....
Modificarile la care probabil va referiti au introdus incompatibilitatea in cazul unei soc.pe actiuni intre calitatea de adminstrator si cea de director! Nu are legatura cu studiile!
Problema exista numai in cazul in care administratorul este incadrat cu contract de munca. Anul trecut a fost introdus in COR clasificatia corespunzatoare pentru administrator societate comerciala, intre functiile care necesita studii superioare. Cu toate acestea, nimic nu va impiedica sa faceti alt tip de contract (conventie civila) unde nu se cere vreo calificare.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Administrator societate comerciala klaupt klaupt Pe ce functie ar putea fi angajat un asociat al unui SRL care indeplineste si functia de administrator numit prin actul constitutiv al societatii? Se poate in ... (vezi toată discuția)
Angajare admnistrator teo.madalina teo.madalina Pot sa angajez un admnistrator la firma lui?,mentionez ca este admnistrator unic. Este calificat profesional pentru profilul la care are deschisa firma, pot ... (vezi toată discuția)
Angajati srl nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua, In cadrul unui SRL al carui asociat unic este si administrator, acest asociat unic se poate angaja in cadrul propriului SRL? Poate avea si alti ... (vezi toată discuția)