avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administratorul srl-ului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administratorul srl-ului

Buna ziua,
Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Poti fi administrator al unei societati comerciale daca nu ai studii superioare?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Evelina Minulescu , Avocat 10:03, 15 Mai 2009
Bineinteles ca poti!
am inteles ca legea 31 are ceva modificari....
Modificarile la care probabil va referiti au introdus incompatibilitatea in cazul unei soc.pe actiuni intre calitatea de adminstrator si cea de director! Nu are legatura cu studiile!
Problema exista numai in cazul in care administratorul este incadrat cu contract de munca. Anul trecut a fost introdus in COR clasificatia corespunzatoare pentru administrator societate comerciala, intre functiile care necesita studii superioare. Cu toate acestea, nimic nu va impiedica sa faceti alt tip de contract (conventie civila) unde nu se cere vreo calificare.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pt administrator?? OANA GORAN OANA GORAN am auzit ca iar au intervenit modificari la legea 31. daca are cineva nr de monitor sau nr actului modificator, va rog sa ma luminati si pe mine. mai mult, ... (vezi toată discuția)
Functia??? orianadiana orianadiana buna seara, 1.sunt unic asociat si administrator al unui srl micro si trebuie sa i mi fac contractul de munca in termen de 60 de zile, dar problema este ca nu ... (vezi toată discuția)
Cum poate asociatul unic al unui srl sa devina si administrator? rebe_ca rebe_ca cum poate sa devina administrator asociatul unic al unui srl sau daca se poate incheia intre asociatul unic al srl si societate un contract de munca? (vezi toată discuția)