avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament debransat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament debransat

Cum pot incheia contracte noi cu furnizorii de utilitati in cazul in care intentionez sa cumpar un apartament debransat de la toate utilitatile. Pot incheia contracte fara sa se tina cont de datoriile vechiului proprietar?
Cel mai recent răspuns: pirelia , utilizator 14:50, 25 Iulie 2014
Nu prea, caci la vanzarea/cumpararea imobilului vanzatorul trebuia sa prezinte chitantele de la furnizorii de utilitati cum ca acestea sunt platite la zi, iar in caz contrar cumparatorului i se aduce la cunostinta acest fapt, care se specifica si in actul de vanzare, si isi asuma achitarea ulterioara a acestor obligatii de plata. Asa este legal. Nu va dati seama ce ar fi la nivelul circuitului bunurilor imobile daca ar fi posibil asa ceva, adica vanzatorul vinde, pleaca si datoria o plateste cine?
Fiind contracte individuale furnizor utilitati-beneficiar,pe furnizor il intereseaza cu prioritate recuperarea debitului in evidenta si abia ulterior solutionarea interesului dv de bransare la respectiva utilitate
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare datorii enel la cumpararea unui imobil bro0 bro0 Buna seara, Intentionez sa cumpar o casa. Cel care o vinde a primit o notificare de la enel conform careia trebuie sa plateasca o suma de X lei reprezentand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat o garsoniera si de la cine am cumparat-o ... baicu cristina baicu cristina Buna ziua,am cumparat o garsoniera si de la cine am cumparato la randul sau a cumparato de la banca deoarece a fost cu datorii si ia dat cheltuieli zero,acu ... (vezi toată discuția)
Refacturare bransare utilitati catre cumparator dana_iulia dana_iulia Buna ziua, De curand am cumparat un apartament nou intr-un ansamblu rezidential din Brasov, prin programul prima casa. Asa cum prevede legea, la intocmirea ... (vezi toată discuția)