avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DIICOT-trafic de droguri- incadrare si acord de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

DIICOT-trafic de droguri- incadrare si acord de recunoastere

art 2alin1 din legea 143/2000 trafic dr, va rog spuneti-mi incadrarea.
mentionez ca am control juiciar, si daca pot face acordul de recunoastere a vinovatiei.
Da, in prezenta unui avocat ales, pentru o buna intelegere in ceea ce va priveste
ART. 2
(1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi.
(2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi."

În cursul urmăririi penale, după punerea în mişcare a acţiunii penale, puteti încheia un acord cu procurorul, ca urmare a recunoaşterii vinovăţiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - pedeapsa pentru trafic și consum de droguri de risc Samya Samya Fratele meu a fost arestat pt trafic si posesie pentru consum droguri de risc stiti care este pedeapsa ?are avocat a executat 30 zile de arest acum i sau dat ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru speta prezentata danaionic danaionic Daca esti prins in timp ce ridici un pachet cu 12 kg de cannabis si mai ai si cultivat 77 de plante intr.o padure cu alti 3 ce pedeapsa poti primi ? (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa pt detinere de droguri? alinaionescu24 alinaionescu24 Buna ziua! Am un prieten care este retinut pt detinere de droguri. Asupra lui au fost gasite 120 g de marijuana, el declarand ca le are pt consum propriu. Tin ... (vezi toată discuția)