avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie la banca
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie la banca

Am un credit de nevoi personale in CHF{franci elvetieni}. IN 2010 am fcut o refinantare pe care banca nu arespectat-o. Banca avandut creditul unei firme. Firma ma dat in judecata si acastigat pentru ca eu nam primit nici o citatie. Acum mi-a pus poprire pe conturi. Ce pot sa fac tinand cont ca eu n-am primit nici o citatie.#-o
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:15, 26 Iulie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O contestatie la judecatorie.
Firma nu v-a dat actionat in judecata, nu aveati unde sa fiti citat.
A depus cerere la executor pt a va executa silit, executorul a cerut incuviintare de la instanta si apoi ca prima masura v-ati trezit cu conturile blocate si poprire pe salariu.
Contestatie depuneti in termen de 15 zile daca dvs credeti ca aveti motive de contestatie.
Eu nu sunt in tara si nu am cum sa vin in 15 zile.Mi-a blocat contul si nu am cu ce sa vin.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o imputernicire si veti fi reprezentat printr-un mandatar sau printr-un avocat direct in Romania. Nu trebuie sa ve deplasati dvs. din strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am castigat definitiv in aprilie 2019 un proces pt. ... Drujescu Drujescu Buna ziua.Am castigat definitiv in aprilie 2019 un proces pt. un credit CHF, pe clauze abuzive.Mentionez ca aceasta banca nu mai este in RO de la finalul lui ... (vezi toată discuția)
Rate restante credite ContSters188799 ContSters188799 buna ziua! detin mai multe credite pentru nevoi personale negarantate, dintre care unul in franci elvetieni. acest credit a fost declarat scadent din cauza ... (vezi toată discuția)